tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Windsurf introductieles

Als je besluit bij onze watersportacademy je eerste windsurf les te nemen, dan ben je verzekerd van een geweldige ervaring!

Dagelijks organiseren we windsurflessen in kleine groepjes van 3 tot max 6 personen, zowel in Workum als in Lemmer.

Na een korte uitleg over techniek en materiaal gaan we gelijk het water op om de eerste meters zelf te surfen.

We streven er naar om jou binnen 3 uur zelfstandig te leren windsurfen waarbij je de basistechniek beheerst. Je volgt de les met de nieuwste materialen van Starboard en Gaastra. We beschikken over alle maten zeilen en boards voor elk niveau en postuur.

Het ondiepe vlakke water van Workum is perfect om veilig te leren windsurfen. Het water is overal ongeveer 1 meter diep. Ben je wat afgedreven? Geen nood, je loopt zo weer terug!

De windsurflessen worden gegeven volgens het succesvolle VDWS leerprogramma door enthousiaste en gecertificeerde instructeurs.

Ook kun je bij onze school verschillende type surfsets testen/huren zodat je een goed beeld krijgt van de verschillen voordat je iets aanschaft. Zo begeleiden we je ook na de les zo goed mogelijk. Voor vragen zijn wij altijd direct aan de waterkant te vinden!

Voor een goede windsurf les hebben we goede weersomstandigheden nodig. We raden je aan ons 2 data door te geven. Mochten we vanwege de weersomstandigheden moeten besluiten de eerste les datum te annuleren dan kunnen we de les automatisch opschuiven naar de 2de door jou opgegeven (reserve) datum.

3 uur Introductie Windsurfen, € 45,- per persoon.
De les is inclusief alle benodigde materialen en wetsuit (excl. waterschoenen).

Na de introductie kun je er voor kiezen om een VDWS licentie te behalen met jouw ervaring er op aangegeven. Dit is een licentie die wereldwijd geldig is. Mocht je in de toekomst bij een andere (internationale) windsurfschool een vervolgles nemen of materiaal huren, dan kunnen aan de hand van deze licentie de juiste vervolglessen/ materialen geadviseerd worden. Je krijgt van ons een VDWS leerboek met daarin alle theorie over het windsurfen. Zodra je deze hebt doorgenomen zullen we nog een extra uur theorieles geven en aansluitend volgt het theorie-examen. Zo helpen we je ook na de les graag op weg met je verdere windsurfcarrière!

1 uur theorieles, theorieboek, schriftelijk examen & VDWS diploma: € 55,-

Totaalpakket:
3 uur Introductie Windsurfen incl. VDWS-Licentie pakket € 100,-

Aanmelden

Registerform + Locations

Overnachten

Wil je graag overnachten tijdens één van de lessen?
Lees hier meer over de mogelijkheden.

Misschien ook interessant