tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Beginners les PLUS

Deze les is een uitbreiding van de beginners les (BASIS)

Dagelijks organiseren we in de periode van april t/m oktober windsurf lessen in kleine groepjes van 3 tot max 6 personen, zowel in Workum als in Lemmer.

De beginners les PLUS bestaat uit 5 blokken van 3 uur windsurf les + 1 uur theorie. De blokken kunnen in aaneensluitende dagen gevolgd worden, of met een rust dag(en) er tussenin. Over het algemeen zijn de tijden van 10.00 – 13.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur.

In het eerste blok gaan we aan de slag met de basistechniek van het windsurfen. We gaan direct het water op om te wennen aan de surf tuigage. Na een aantal verschillende oefeningen zal iedereen de eerste meters zelfstandig kunnen surfen.

Tijdens de vervolgblokken van de beginners les windsurfen PLUS varen we diverse koersen, leren we het overstag gaan, gijpen, ‘beach starten’ en het trapeze varen. Bovendien maken we een begin met het funboard.

Ook slaan we de theorie niet over en brengen we je alle ins en outs bij van de windsurf sport zodat je na de les zelfstandig en veilig verder kunt met je windsurf carrière.

Het ondiepe en vlakke water van Workum is perfect en veilig om te leren windsurfen; het water is overal ongeveer 1 meter diep. Dus ben je wat afgedreven? Geen nood, je loopt zo weer terug!

Je volgt de les met de nieuwste surf materialen van Starboard en Gaastra. We beschikken over alle maten zeilen en boards voor elk niveau en postuur.

Onze windsurf lessen worden gegeven volgens het succesvolle VDWS leerprogramma door gecertificeerde instructeurs. Wij werken al jaren met plezier en succes met deze watersportbond samen.

Voor een goede windsurf les hebben we goede weersomstandigheden nodig. We raden je aan ons 2 data door te geven. Mochten we vanwege de weersomstandigheden moeten besluiten de eerste les datum te annuleren dan kunnen we de les automatisch opschuiven naar de 2de door jou opgegeven (reserve) datum.

Windsurf Beginners les PLUS 15 uur, € 210,- per persoon.
De les is inclusief alle benodigde materialen en wetsuit (excl. surfschoenen)

Je kunt er ook voor kiezen om je VDWS windsurf licentie te behalen. Mocht je in de toekomst bij een andere (internationale) windsurfschool een vervolgles nemen en/of materiaal huren, dan kunnen aan de hand van deze licentie de juiste vervolglessen/ materialen geadviseerd worden.

Je krijgt van ons een VDWS leerboek waarin alle theorie over het windsurfen staat. Zodra je deze hebt doorgenomen zullen we nog een extra uur theorie les met je doorlopen, aansluitend volgt dan het theorie examen.

VDWS-Licentie pakket € 55,- per persoon incl. theorieboek, 1 uur extra theorieles, schriftelijk examen en VDWS diploma.

Totaalpakket:
Windsurf Beginners les PLUS & VDWS-Licentie pakket: € 265,- per persoon.

Wil je tijdens de windsurf les overnachten aan het water op camping It Soal ( aanrader!) Contact ons voor de mogelijkheden.

Aanmelden

Registerform + Locations

Overnachten

Wil je graag overnachten tijdens één van de lessen?
Lees hier meer over de mogelijkheden.

Misschien ook interessant