Kitesurf lessen

Ben je op zoek naar een kitesurfles? Wij hebben vele mogelijkheden en je vind ons 7 dagen per week op het strand van Workum! Onze naam zegt het al, wij leren jou zo snel en veilig mogelijk kitesurfen! Wij gebruiken het IKO onderwijssysteem, voor veilige en heldere lessen.

Wanneer je je eerste stappen wil zitten in de wereld van het kitesurfen, is het van belang dat je onder goede begeleiding voldoende kennis en ervaring opdoet. Een goede manier om dit te doen is om kitesurf lessen te boeken. Of je nu een proefles wil doen, of meteen voor een hele week aan cursus wil boeken.

Kitesurfen in het kort:

  • Met behulp van een kite (vlieger) voortgedreven worden over land en water.
  • Uitgebreide veiligheidsuitrusting: wetsuit, helm, drijf/impactvest, felgekleurde lycra
  • Uitleg en instructie van Aankleden tot Zelf-redding
  • Vanaf 9-jarige leeftijd kun je al je eerste (kinder)lessen nemen. Reguliere les 12+.

Hoe werken onze les TYPES?

Wij hebben 3 verschillende les types: Ons eerste soort lessen, zijn privélessen. 1 op 1 voor maximaal effectief leren, maar ook wat prijziger. Het tweede type les is duo les of privé voor twee les. Dit houdt in dat je samen les krijgt van één instructeur, en indien het niveau het toe laat hebben beide cursisten een eigen vlieger. Daarnaast hebben we de Groepslessen, dit gaat met vier cursisten op één instructeur, en in de meeste gevallen twee vliegers.


kitesurflessen bij sky high op Workum, Mirns of ergens anders in Friesland
Onze instructeurs

Onze instructeurs zijn gediplomeerd volgens het IKO systeem. Dit is wereldwijd het nummer 1 systeem voor kitesurfscholen. Daarnaast hebben we een vast team dat al jaren bij ons is. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit bieden met onze ervaren instructeurs. Ook kunnen we hierdoor u meestal dezelfde instructeur aanbieden als waar u de laatste keer contact mee had.

De spot Workum

Workum is erg toegankelijk voor zowel beginnende watersporters, als voor mensen met meer ervaring. Het ondiepe water, afgesloten lagune, en camping op loopafstand maken het tot een van de meest complete en comfortable watersport-spots van Nederland!

Oorsprong van Skyhigh kitesurfschool

Wij zijn sinds 1999 een kitesurfschool op het strand van workum en verzorgen daar sindsdien kitesurflessen.
Wij zijn altijd bezig met het hoog houden van de lessen en voldoen aan de verwachtingen van de klant.
Onze kitesurf cursussen worden gegeven met het IKO systeem.
Dit houdt in op een veilige manier zo goed en zo snel mogelijk zelfstandig leren kitesurfen.

Boek nu!
Nederlands