tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Stand up Paddle

Stand up paddle surfing wordt ook wel suppen genoemd. Het is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank met een peddel.

Het is de perfecte work-out, waar iedere spier getraind wordt en er een beroep wordt gedaan op het evenwicht. Stand up paddling maakt surfen toegankelijk voor iedereen. Staand op het supboard en met een peddel in de hand kan je op een relaxte en gezonde manier de wereld vanaf het water verkennen.

De surfplank die gebruikt wordt is tussen de 2,5 en 4,5 meter en heeft een volume van minimaal 120 tot maximaal 300 liter, om er voor te zorgen dat de surfer stabiel genoeg op de plank kan staan zonder van de plank af te vallen.

Standup paddle surfing kan gedaan worden in zowel grote golven, kleine golven als op binnenwateren.

Materiaal

De Sup-boards bij Sky High Watersportacademy zijn de Starboard WindSup. Voor de kenners onder ons, dit is een iets bredere Starboard Whopper. De WindSup is een combinatieboard waar op gewindsurft kan worden en gesupt. Het board is perfect voor de beginnende en intermediate vlakwater supper.

Tarieven

Sup tour (1 uur / € 27,50 p.p.)
Voor deze tour hoef je geen ervaring te hebben. Een paar tips & tricks en je bent zo onderweg! De instructeur laat je de mooiste plekken van Workum & Lemmer vanaf het water zien. De Suptour gaat door bij minimaal 3 personen.

Sup verhuur (1 uur / € 15,-/ ieder volgend uur € 9,-)
Zelfstandig het water op en genieten van de omgeving!

Sup 5 rittenkaart (5 x 1 uur / € 50,-)
5 keer een uur suppen voor een top-deal! 

Aanmelden

Registerform + Locations

Overnachten

Wil je graag overnachten tijdens één van de lessen?
Lees hier meer over de mogelijkheden.

Misschien ook interessant