tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Locaties

Al ruim 14 jaar lang is Sky High te vinden op het IJsselmeerstrand van Workum. Al meer dan 14 jaar lang staan wij bekend om onze kitesurf lessen en windsurf lessen voor jong en oud. Het ondiepe en vlakke water maakt het IJsselmeerstrand tot één van de betere locaties in Friesland.

Van april tot november is Sky High het middelpunt van het IJsselmeerstrand, jong en oud beginnen hun eerst kitesurfles of windsurfles. Beginnende of gevorderde kitesurfers en windsurfers weten Sky High te vinden om nog meer te leren en hun skills te uit te breiden.

De kitesurf lessen worden altijd gegeven op het stand van Workum.

Onze school is dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur.

Voor vragen en of boekingen kunt u ons altijd telefonische bereiken op:
0031 646 222 728
Of stuur een e-mail via info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Sky High Watersport Academy Workum

Workum fungeert als de basis plaats van Sky High. Het is een zeer ruime locatie met veel gras en zand om rustig op te kunnen tuigen, starten en landen. De natuur heeft van Workum de perfecte watersport locatie gemaakt, achter een zeer lange zandbank is een grote ondiepe vlakte ontstaan waar je overal kunt staan, perfect om te leren dus! De catamarans liggen start klaar op het strand en door het brede strand is er altijd wel een rustig plekje om lekker van de zon te kunnen genieten.

Alle kitesurf lessen worden altijd op het strand van Workum gegeven.

Adres

Suderseleane 29
8711 GX, Workum
Nederland

Sky High Watersport Academy Lemmer

Sky High Watersportacademy Lemmer is de tweede vestiging van Sky High in Workum. Om het aanbod van Sky High zo groot mogelijk te maken zijn we de zomer van 2013 begonnen met het aanbieden van windsurf lessen voor scholieren en particulieren op het strand van Lemmer. Ook bieden we verschillende groepsactiviteiten aan voor bedrijven en organisaties.

U kunt ons vinden 100 meter van de Beach club Lemmer af, waar u tevens voor of na de watersport activiteiten heerlijk kunt lunchen of enkel wat drinken.

Adres

Industrieweg 2
8531 PA, Lemmer
Nederland