tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Vervolg / opfrisles

Heb je na de beginners les nog niet genoeg zelfvertrouwen om zelfstandig het water op te gaan, of wil je gewoon lekker verder lessen, dan is deze les iets voor jou.

Je kunt deze les ook boeken als je al eens les hebt gehad (bv in het buitenland, of bij een andere school) en je wilt graag weer even alles opfrissen. Wij bespreken graag met jou wat de mogelijkheden zijn en geven je een goed advies.

De vervolg / opfris les heeft als doel de levels 3-4-5 van het VDWS kitelevel systeem te halen.

Dit wordt behandeld tijdens de vervolg / opfris les

  • Level 3: Water starten, Downwind surfen.
  • Level 4: Downwind kiten, van richting veranderen, halve wind surfen, basis transition.
  • level 5: Hoogte houden en maken, opkruizen.
Les duur4 uur
Prijs€ 120,- (€ 30,- p.u.)
Inclusiefkitesurf materialen, wetsuit en trapeze.

Aanmelden

Register Form
Telefonisch boeken kan altijd:
0031 646 222 728

Overnachten

Wil je graag overnachten tijdens één van de lessen?
Lees hier meer over de mogelijkheden.

Prijsvergelijking

Nederland telt veel kitesurf scholen, ieder heeft zijn eigen aanbod om zo goed mogelijk de beginnende kitesurfers te kunnen bedienen. Landelijk liggen de les prijzen tussen de € 25,- en € 40,- per les uur. Sky High rekent € 25,- / € 30,- per les uur. Een langere les zoals de basisles kitesurfen is voordeliger dan een 1 daagse kitesurfles.

Wij geloven in de kracht van een 4 uur durende les. In de laatste anderhalf uur van de les maken veel cursisten hun eerste meters en krijgen zij de fijne controle kneepjes van de vlieger door. Daarom adviseren & bieden wij blokken van 4 uur kitesurfles aan. Stel dat je weinig tijd hebt op de cursusdag om 4 uur te volgen, geen probleem 3 uur kan ook bij ons. Onze kitesurf lessen zijn altijd inclusief alle benodigde materialen.

Misschien ook interessant