tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Privé les

Heb jij de afgelopen zomer een kitesurfcursus gevolgd maar kun je wat laatste tips en tricks gebruiken? Dan is privé les bij Sky High iets voor jou!

In het eerste half uur van de kitesurfles analyseren we wat je al kan en wat je nog moeilijk vind. Zodra we een beeld hebben van je niveau gaan we gericht aan de slag en zorgen we dat je stap voor stap veilig je eerste meters met controle maakt. Het leerproces in een kitesurf privé les op Workum gaat erg snel dit komt door de ondiepte, we kunnen overal lopen en kunnen bijna met alle windrichtingen goed uit de voeten.

De priveles kitesurfen kunt u volgen met eigen materiaal of met materiaal van ons uit de school.

September en oktober zijn relatief rustige maanden bij ons op de locatie. Er is (vooral doordeweeks) veel ruimte om te oefenen.

Wil je iets specifieks leren? Contact ons!

Les duurminimaal 2 uur
Prijs€ 60,- per uur, per persoon
Inclusiefalle materialen, maar mag ook met eigen materiaal, mits deze in goede en veilige staat verkeerd.

Aanmelden

Register Form
Telefonisch boeken kan altijd:
0031 646 222 728

Overnachten

Wil je graag overnachten tijdens één van de lessen?
Lees hier meer over de mogelijkheden.

Prijsvergelijking

Nederland telt veel kitesurf scholen, ieder heeft zijn eigen aanbod om zo goed mogelijk de beginnende kitesurfers te kunnen bedienen. Landelijk liggen de les prijzen tussen de € 25,- en € 40,- per les uur. Sky High rekent € 25,- / € 30,- per les uur. Een langere les zoals de basisles kitesurfen is voordeliger dan een 1 daagse kitesurfles.

Wij geloven in de kracht van een 4 uur durende les. In de laatste anderhalf uur van de les maken veel cursisten hun eerste meters en krijgen zij de fijne controle kneepjes van de vlieger door. Daarom adviseren & bieden wij blokken van 4 uur kitesurfles aan. Stel dat je weinig tijd hebt op de cursusdag om 4 uur te volgen, geen probleem 3 uur kan ook bij ons. Onze kitesurf lessen zijn altijd inclusief alle benodigde materialen.

Misschien ook interessant