tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Kitesurf introductieles

Je kent het wel dat gevoel: is dat kitesurfen iets voor mij, zou mijn partner het ook leuk vinden? Misschien wel gaaf om dit eens met vrienden en of collega's te gaan doen!? Hiervoor bieden wij de introductie les kitesurfen aan. Je lest mee met de eerste lesdag van de 2 of 3-daagse beginners les samen met andere beginners. Je krijgt in deze dag een zeer goede indruk van het kitesurfen voor een zeer scherpe prijs!

Dit wordt behandeld tijdens de kitesurf introductieles Workum:

  • Level 1: Algemene veiligheid, opbouw van het materiaal, start oefeningen, oefenen met de trainer-kite op het strand, vliegen met de kite in het water, eerste bodydrags.
  • Level 2: Bodydrag, starten, herstarten en landen van de kite.
  • Bij voldoende niveau proberen we ook de waterstart!

Na afloop van de les kan je zelf kiezen, of bijbetalen tot de 2 of 3-daagse beginners les, of het kitesurfen laten voor wat het is. Met een big smile en een leuke herinnering aan deze dag.

Les duur4 uur op een dag
Prijs€ 120,- (€ 30,- p.u.)
Inclusiefkitesurf materialen, wetsuit en trapeze.

Aanmelden

Register Form
Telefonisch boeken kan altijd:
0031 646 222 728

Overnachten

Wil je graag overnachten tijdens één van de lessen?
Lees hier meer over de mogelijkheden.

Prijsvergelijking

Nederland telt veel kitesurf scholen, ieder heeft zijn eigen aanbod om zo goed mogelijk de beginnende kitesurfers te kunnen bedienen. Landelijk liggen de les prijzen tussen de € 25,- en € 40,- per les uur. Sky High rekent € 25,- / € 30,- per les uur. Een langere les zoals de basisles kitesurfen is voordeliger dan een 1 daagse kitesurfles.

Wij geloven in de kracht van een 4 uur durende les. In de laatste anderhalf uur van de les maken veel cursisten hun eerste meters en krijgen zij de fijne controle kneepjes van de vlieger door. Daarom adviseren & bieden wij blokken van 4 uur kitesurfles aan. Stel dat je weinig tijd hebt op de cursusdag om 4 uur te volgen, geen probleem 3 uur kan ook bij ons. Onze kitesurf lessen zijn altijd inclusief alle benodigde materialen.

Misschien ook interessant