tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Bas Masterclass!

Ben jij al lekker op weg en je zit nu op een punt om nieuwe truuks te leren? Dan is er nu de Bas Masterclass!

Bas is al jarenlang een van onze vaste medewerkers en sinds een aantal jaren ook Pro kiter. Zijn talent en doorzettings vermogen hebben er toe geleid dat bas in 2007 NEDERLANDS KAMPIOEN kitesurfen is geworden! In 2009 behaalde bas een zeer verdiende 3e plaats achter de wereld en vice-wereld kampioen kitesurfen!

Door zijn jarenlange ervaring met zowel het lesgeven en het oefenen van de nieuwste truuks weet Bas als geen ander wat je wel en niet moet doen om verder te komen dan het heen en weer varen en een klein sprongetje.

Na een korte uitleg ga je alleen of in een klein groepje samen met Bas het water op, hij leert jou in korte tijd om de king van het strand te worden!

Voor WieIedereen die verder wil dan heen en weer varen, bas kan je simpele dingen zoals een transition(keren) uitleggen als ook de meest ingewikkelde handle pass.
Wat?Clinics van 2 uur in b.v.: backrol, frontrol, 180,360, one-handed, board-offs, kiteloops, handlepasses.
WanneerBij voldoende wind, datums krijg je 2 dagen van te voren door.
Privé€ 65,- per uur

Aanmelden

Register Form
Telefonisch boeken kan altijd:
0031 646 222 728

Overnachten

Wil je graag overnachten tijdens één van de lessen?
Lees hier meer over de mogelijkheden.

Prijsvergelijking

Nederland telt veel kitesurf scholen, ieder heeft zijn eigen aanbod om zo goed mogelijk de beginnende kitesurfers te kunnen bedienen. Landelijk liggen de les prijzen tussen de € 25,- en € 40,- per les uur. Sky High rekent € 25,- / € 30,- per les uur. Een langere les zoals de basisles kitesurfen is voordeliger dan een 1 daagse kitesurfles.

Wij geloven in de kracht van een 4 uur durende les. In de laatste anderhalf uur van de les maken veel cursisten hun eerste meters en krijgen zij de fijne controle kneepjes van de vlieger door. Daarom adviseren & bieden wij blokken van 4 uur kitesurfles aan. Stel dat je weinig tijd hebt op de cursusdag om 4 uur te volgen, geen probleem 3 uur kan ook bij ons. Onze kitesurf lessen zijn altijd inclusief alle benodigde materialen.

BAS KOOLE #ONEMORE

Misschien ook interessant