tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl
€ 60,- p.u.

Privé les

 • minimaal 2 uur
 • inclusief materiaal
 • 1 op 1
€ 30,- p.u.

Kitesurf Introductieles

 • VDWS
 • level 1-2
 • 4 uur
€ 26,- p.u.

2-daagse beginners les

 • VDWS
 • level 1/2/3/theorie
 • 8 uur
€ 25,- p.u.

3-daagse beginners les

 • VDWS
 • level 1/2/3/4/theorie
 • 12 uur
€ 30,- p.u.

Vervolgles / opfrisles

 • VDWS
 • level 3/4/5
 • 4 uur
€ 65,- p.u.

Bas Masterclass

 • Clinics van 2 uur
 • minimale deelname 2 pers.
 • Privé: € 65,- p.u


Sky High Kitesurf lessen

Algemene informatie over Kitesurfen

Waarschijnlijk heb je het wel eens gezien, al die kitesurfers die door elkaar heen aan het surfen zijn. Je vraagt je of hoe ze elkaar toch niet raken en dat alles maar goed gaat. Wel, al deze kitesurfers hebben les gehad. Voordat ze zelfstandig zijn gaan kiten hebben zij een aantal lessen gehad om veilig te kunnen starten.
Om zo’n les te kunnen volgen, daarvoor moet je bij Sky High zijn. Wij zijn een ‘Watersportacademy’ waar je de basisbeginselen van het kitesurfen kan leren. Sky High kitesurfschool doet dat volgens een officieel VDWS plan, wij houden rekening met de Nederlandse weersomstandigheden en zorgen dat je alles wat betreft veiligheid en zelfstandigheid onder de knie zal krijgen.

Twee is één systeem kitesurfles

Hoe gaat Sky High te werk? Kitesurfen is een leuke sport maar kan ook een extreme sport zijn. Om een goed beeld te krijgen van het kitesurfen zal je altijd een kite met twee personen delen. Dat noemen wij het Twee is Één systeem. In een les van 4 uur zul je samen met een andere persoon, je vriend of vriendin bijvoorbeeld, en een instructeur de les volgen. De instructeur is professioneel opgeleid door de erkende organisatie het VDWS.
Stapsgewijs leer je de kite onder controle te krijgen en je eerste meters maken op een kiteboard. Samen leer je van elkaar en deel je je ervaringen.

Kitesurfmateriaal

Sky High is uitgerust met de nieuwste en modernste kitesurf materialen van het merk Core-kites. Onze lessen worden gegeven met de Riot XR3, wij zorgen ervoor dat het materiaal altijd is afgestemd op de windcondities en persoonlijk niveau. Wij zullen je nooit in het diepe gooien maar altijd begeleiden tot het beste resultaat! Overtuigt? Boek snel een les en maak je eerste meters op het water met de kite!

Kitesurfen bij kitesurfschool Sky High Workum

Van april tot november is Sky High kitesurfschool het middelpunt van het IJsselmeerstrand Workum, jong en oud beginnen hun eerst kitesurfles. Beginnende of gevorderde kitesurfers weten Sky High te vinden om nog meer te leren en hun skills te uit te breiden.

Prijsvergelijking

Nederland telt veel kitesurf scholen, ieder heeft zijn eigen aanbod om zo goed mogelijk de beginnende kitesurfers te kunnen bedienen. Landelijk liggen de les prijzen tussen de € 25,- en € 40,- per les uur. Sky High rekent € 25,- / € 30,- per les uur. Een langere les zoals de basisles kitesurfen is voordeliger dan een 1 daagse kitesurfles.

Wij geloven in de kracht van een 4 uur durende les. In de laatste anderhalf uur van de les maken veel cursisten hun eerste meters en krijgen zij de fijne controle kneepjes van de vlieger door. Daarom adviseren & bieden wij blokken van 4 uur kitesurfles aan. Stel dat je weinig tijd hebt op de cursusdag om 4 uur te volgen, geen probleem 3 uur kan ook bij ons. Onze kitesurf lessen zijn altijd inclusief alle benodigde materialen.

CORE Kiteboarding

CORE Kiteboarding staat voor Performance Safety en Service. Core is gevestigd op het eiland Fehrman in Duitsland dus een echt duits merk wat zich tot uiting brengt in performace Safety en Service

Alle producten van Core voldoen aan deze voorwaarden. De Kites RIOTXR en CORE GTS streven naar de hoogste performance en nog beter gezegd naar totale perfectie door de juiste keuze in materialen, ontwikkeling en duits vakmanschap.

Duitslands grootste kitesurfmerk staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten die 100% fun garanderen met een maximum aan veiligheid.

Core en More heeft onverwachte gave collectie kitesurfspullen. De Shop is gevestigd in het windkapitaal van Nederland, Workum, Friesland. Naast nieuwe en gebruikte spulletjes kun je bij Core n More terecht voor al je reparaties, wetsuits en een tech-talk.

Natuurlijk kun je online terecht voor je bestellingen. Vragen kun je snel even Whatsappen tijdens openingstijden. Het liefst zien we je natuurlijk in onze shop zodat we rustig kunnen kijken wat het best bij je past en eventueel helpen we je even met  optuigen op het strand! www.coreenmore.nl