Groepen en Bedrijfsuitjes

Naast onze gewone lessen en instructie, bieden we bij Sky High Watersport ook arrangementen aan voor grotere groepen. Vanaf 8 personen gaan wij graag in overleg om een complete dag of dagdeel te verzorgen. Naast onze 3 watersport afdelingen (Windsurfen, Kitesurfen en Stand up Paddling) zijn er tal van andere activiteiten mogelijk.

Van reuzen-jenga tot volleybal, wij hebben ook op het land veel mogelijkheden om als groep actief bezig te zijn, of te werken aan teambuilding of ontspanning. Naast de activiteiten kunnen wij ook randzaken verzorgen zoals versnaperingen tijdens de dag, of een compleet buffet of BBQ na afloop van de inspanningen. Omdat wij door ervaring weten dat geen enkele groep z'n gelijke kent, gaan we graag in overleg om de dag voor jullie passend te maken, wat daar ook voor nodig is!

Waarom je bedrijfsuitje/arrangement bij Sky High Workum?

  • Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid
  • Uitgebreide strandomgeving, geen groep is te groot!
  • Een grote variatie aan activiteiten, zowel op als naast het water
  • Enthousiaste, gediplomeerde instructeurs voor begeleiding van de dag
  • Complete verzorging, van drankjes tijdens, tot een complete BBQ of buffet achteraf mogelijk

Ben je geen grote groep of bedrijf?

  • Tal van activiteiten voor klein(ere) groepen
  • Zelfstandig aan de slag met vliegers, paddleboards of simpelweg ontspannen
  • Allerlei lesoptie voor kitesurfen, windsurfen of stand up paddling
  • Nabij gelegen aan de stad Workum, een toeristische (elfsteden) trekpleister
Stel zelf je blokken samen:
Bij alle activiteiten is de prijs per uur, per persoon aangegeven.

1. Kitesurfen

Kitesurfen


Als je Sky High wilt gaan kun je het beste voor kitesurfen kiezen! We raden wel aan om minimaal 2 uren te boeken. Kitesurfen is een veelzijdige sport, maar wel voor bijna iedereen toegankelijk, van jong tot oud. Je krijgt les in groepjes van 4 personen met 1 instructeur.
€20,-

2. Windsurfen

Windsurfen


Windsurfen is een uitdaging, je moet balanceren op de plank en hangen aan het zeil! Wanneer je het onder de knie krijgt, ga je al snel langs het hele strand op en neer. Voor de wat sportievere mensen is dit een leuke activiteit! We raden aan om minimaal 2 uur of langer te gaan.
€20,-

3. Suppen

Suppen


Stand up paddlen is de meest veelzijdige activiteit, we kunnen dit in de grachten van jou stad doen! Of kom gezellig bij ons op het strand van Workum of Lemmer . We kunnen dit zo sportief maken als gewenst. Het is in ieder geval altijd vermakelijk en een heerlijke afkoeling op een zomerse avond!€20,-

4. Powerkiten

Power kiten


Een goede voorbereiding op je kitesurfles, of gewoon als uitdagende activiteit tussendoor, het leren besturen van een twee-lijns powerkite! Vanaf een zacht briesje kan dit al een hele uitdaging zijn, en geschikt voor alle leeftijden! Het powerkiten wordt voornamelijk op het strand uitgevoerd, voor overzicht en veiligheid!€20,-

5. XXL jenga

XXL Jenga


Een enorm bouw werk van Jenga, heb jij de constructie en geduld om dit spel te winnen? Perfect te combineren met andere activiteiten.€20,-

6. XXL Mikado

XXL Mikado


Heb jij stalen zenuwen en super steady handen, dan ga jij dit winnen! Kies een pakket en bespaar geld!
€20,-

7. Boogschieten

Boogschieten


Altijd al je innerlijke Robin Hood willen ontdekken? We kunnen voor kleinere groepen 10-25 personen een toernooi opzetten. Vooraf krijgt iedereen een uitgebreide instructie. De winnaar krijg een leuk cadeau mee!


€20,-

8. Bubbel footbal

Bubble football


Een van onze best sellers voor de sportieve groepen die tegen een stootje kunnen! Een losse wedstrijd of een heel toernooi?€20,-

9. beach vollybal

Beach volleyball


Een klassieker, het beach volleybal! Vanaf 4 personen tot complete toernooien, niks is ons te gek!€20,-

10. sup polo

Sup Polo


Een combinatie van SUPpen en polo, met 2 personen op een SUP board; eentje paddled, en eentje vangt en gooit de bal! Met 2 teams tegen elkaar ga je een wedstrijd spelen.


€20,-

kitesurf opfris cursus les

Storm baan


Organiseer je een kinder feestje op het strand, en zijn de andere activiteiten niet voldoende? Huur dan de enorme storm baan. Gegarandeerd succes!€20,-

kitesurf opfris cursus les

Klimwand op locatie


Zowel voor jong als oud is klimmen natuurlijk een echte uitdaging, onder begeleiding ga jij naar de top! Goed te combineren met de andere activiteiten!


€20,-

windsurf groepen uitje bedrijfs uitje windsurflessen

Waterballen


Nadat wij ze opgepompt hebben, kunnen jullie los! Vanaf een los potje, tot legendarische toernooien, het kan allemaal!


€20,-

windsurf groepen uitje bedrijfs uitje windsurflessen

Highland games


De welbekende Highland Games zijn voor bijna iedereen een sportieve uitdaging! Neem contact op voor de mogelijkheden!


€20,-

kitesurf opfris cursus les

BBQ


Je dag afsluiten met een heerlijke BBQ en een drankje! Ons vlees komt bij de kwaliteits slager vandaan. Dit maakt je dag helemaal compleet!


€20,-

windsurf groepen uitje bedrijfs uitje windsurflessen

Buffet!


Geen BBQ liefhebber? Of behoefte aan wat meer keuze? Op aanvraag verzorgen we complete buffets, in samenwerking met onze partners.


€20,-

GROEPSARRANGEMENTEN

Een Bedrijfsuitje of teambuilding arrangement organiseren op het strand van Workum of Lemmer? Bij Sky High boek je een onvergetelijk evenement met sportieve en gemakkelijke activiteiten in het water of op het strand. Een dag(deel) met je haar door de wind en je voeten in het zand.

Wij zijn een flexibel en creatief bedrijf dat graag uitdagingen aangaat. Wij organiseren veel op maat, zo hebben wij een SUP (stand up paddle) en powerkite arrangement in het assortiment. Dit is voor deelnemers van alle leeftijden toegankelijk en uitdagend.

Arrangementen
Boek nu!
Nederlands