tel: 0031 646 222 728,    e-mail: info[at]skyhigh-kitesurfschool.nl

Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit organiseren op één van de mooiste stranden van Friesland? Bij Sky High Watersportacademy boek je een onvergetelijk evenement met sportieve en toegankelijke activiteiten op het strand en/of op het water. Weg uit kantoor of werkplek, je voeten in het zand en de wind door je haar: het prachtige strand van Workum & Lemmer is 'the place to be'!

We zijn een flexibel en creatief bedrijf dat graag uitdagingen aangaat als het om het 'organiseren op maat' gaat. Zo hebben wij een sup (stand up paddle) en powerkite arrangement gemaakt. Dit arrangement is voor iedereen toegankelijk en uitdagend. Of u nu een paar uurtjes met ons een activiteit wilt volgen, of een complete dag wenst, uiteindelijk zullen wij samen tot een op maat gemaakt bedrijfsuitje komen waarin alles mogelijk is. Ook zijn de bedrijfsuitjes uit te breiden met drankjes, lunch en diner en/of BBQ bij BeachClub Lemmer. Uw wens is onze uitdaging.

Contact ons voor de mogelijkheden.

Windsurf & Powerkite pakket

Maak kennis met de enorme krachten van de sterke vliegers, laat je met je hakken door het strand trekken en laat je betoveren door de eenvoud en sensatie van het nieuwe windsurfen!
Opmerkingen: Ook heel leuk als verjaardag of vrijgezellen feestje!

Wat2 uur windsurfen en 2 uur powerkiten.
Wiegroepen van 5 t/m 18 personen, min. leeftijd 10 jaar
Kosten 5-12 personen: € 60,- p.p.
12-18 personen: € 55,- p.p.

Powerkite & Sup tour pakket

Voor deze tour hoef je geen ervaring te hebben. Na een korte instructie vertrekken we en ontdekken de wateren van Lemmer! Het is heel gezellig om zo als groep onderweg op het water te zijn. Na het suppen ontdekken we de krachten van de powerkites op het strand en laten we onze hakken door het zand schuiven. 100% fun!

Wat1.5 uur suppen en 2 uur powerkiten.
Wiegroepen van 5 t/m 18 personen, min.leeftijd 10 jaar
Kosten 5-12 personen: € 45,- p.p.
12-18 personen: € 55,- p.p.